Kalbakken Kjøtt og Fisk

Kontakt oss

Kalbakken Kjøtt AS
Tvetenveien 154 B
0671 OSLO

Telefon:
22 25 40 06 & 22 25 50 07
E-post: post@kkf.no

Om oss

Kalbakken Kjøtt og Fisk representerer i dag et friskt vindpust i hovedstadens matindustri. Selskapet går godt, med bakgrunn i høy servicegrad, maksimal råvarekvalitet og punktlige leveranser.

Den største fordelen ved å kjøpe kjøtt og sjømat av oss, er at det er ingen mellomledd. Dessuten kan vi levere alt. Med vår store egenproduksjon kan vi både snu oss raskere og lokke med ferskere varer og høy kvalitet rett fra produksjonshallen vår. Alle som driver et storkjøkken vet at kun én dag fra eller til kan bety mye for ferskheten på råvarene. Hos oss blir varene lagt rett i bilen etter pakking i produksjonshallen og kjørt til restauranten.

Hvitt kjøtt er en av våre spesialiteter, men vi har også stor produksjon av storfe, svin, lam og vilt, samt import av eksotisk sjømat. Særlig har vi etablert fokus på halal kjøtt fra 2006, men leverer kjøtt fra både vanlig slakt og halal slakt. Vår halal-produksjon kan dokumenteres nøye.

Kalbakken Kjøtt og Fisk ble stiftet i 2003. Siden selskapet fikk nye eiere og nytt navn tidlig i 2006, har virksomheten skutt fart og øker måned for måned. Ledelsen har 20 års bransjekunnskap. Jim Grøndahl er selv kjøttmester og har drevet produksjon av kjøtt så lenge han kan huske. Årets omsetning ventes å bli omlag NOK 35 mill.

Internasjonalt miljø

Kalbakken Kjøtt og Fisk består av ansatte med ulike nasjonaliteter. Her finner du erfarne fag­folk fra blant annet Nigeria, Irak, Pakistan, India, Kosovo, Bosnia, Polen og Norge. Med en bred internasjonal stab, som behersker mange språk, kan vi lettere kommunisere med kunden på mors-målet - noe som gir bedre dialog og ekstra trygghet.

Har du spesielle ønsker utenom vårt vanlige sortiment, kan vi sikkert hjelpe deg likevel, ettersom vi har egne produksjonsfasiliteter. Kom med dine ønsker, så finner vi løsningen i fellesskap.